it's been a while.
Saturday, January 9, 2016 • 5:50 PM • 0 comments
2016.

it's really been a while.
locked away from blogging.
AN AWESOME DAY WITH AWESOME PEOPLES :)
Wednesday, November 6, 2013 • 11:14 PM • 1 comments
bismillah :)

alhamdulillah,plan nak visit gombak went well..

tapi,yang paling best sebab dpt jumpe diorang ni..


hmmm..miss 'em tau? :(

hehe,mule mule awkward je nak dtg skola kan..
sebab segan nak jumpe ustazah..
sampai dah terfikir nak pakai baju kurung..
tapi mengenangkan nak naik turun train lrt semua.....
sokay la..seluar pun jadikkk..

terase macam artis seminit bile datang2 je,kene terjah dengan junioritas..
yaAllah,seriously rindu sangat zaman skola kat asrama..
nampak blok asrama,rase macam nak masuk..
nampak DM,teringat kalau dulu dulu kene beratur panjangggg nak amek nasi..
kalau mmg dah lapar tahap giga mega mmg x pandang kiri kanan terus masuk DM :)

but then..
it was..not now..

everybody has a past.
everybody live a present.
everybody deserve a future.


meet zaza here :)
lameeeeee sgt x jumpe..kn?
doctor gigi to be ni asyik busy all the time je..
cehhh,hehehe..

after all..
alhamdulillah for a great day today ladies..


inshaaAllah..
ade rezeki,jumpe lagi..
friend till jannah okay? :)
inshaaAllah,biiznillah..

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!