HAPPY BEZDAY,MUM..
Monday, May 30, 2011 • 2:42 AM • 0 comments
23th MAY......
epi bezday mak...!! <3
time nih sdey gler...
mlm tuh aku da plan nak kol mak kat public aspuri kul 12...
tp,mlm tuh aku penat gler n aku pon trus la tido after blek dorm..
tp,aku da suh dorang kjutkan aku kalo nak bace al mulk...
last2,aku sedar2,da kul 5.30 pg...
sdey gler,...
sori mak,lmbt wish...  


pastu,ingt nak kol mak esok nye tuh...
tp,full day aku ade exam...
ok,fine..!!
aku abeh exam kul 4.30..
after exam bleh lagi kol...
tgk2,ade latihan teater muzikal lak...
sedey gler bagai nak mati aku time tuh...
aku langsung takde kesempatan nak kol mak siang tuh...
aku balik dorm,ape lagi...
kuar la air mate aku...
yela,sape je tak sedey kalo jadik cam nih time beday mak die???



 sedey nye... :'(

dylla, cakap la mlm nnt bleh kol lagi...ok!!
mlm ade,dont worry yan...
bile mlm tuh aku nak kol mak aku,ade lagi practise tuk teater muzikal...
alaaa...tak dapat nak kol mak....
time practise tuh,aku langsung takde mood..
time tuh,abeh je practise dlm kul 11.15,aku trus lari g italk..
nak kol mak la..!!
bile aku kol mak,bnyk kali tal angkat2 pon...
aku sdey gler..!!
rase cam nak nanges je...
so,aku pon kol la akak...
rupenye,mak keje...
tkilan gler sbb tak dapat nak cakap n wish kat mak sndri..
sory mak....
pape pon...
yan sayang mak...
tp,seyes,yan mmg tak pena bgtau mak kan??
sbb yan rase...........
nthla mak...
kite pon tak tau...
tp,mmg rase susa sgt nak cakap yg yan sayang mak face 2 face...
but,i will mak...~~



sayang mak...~~ <3






OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!