KAMU....!!!
Monday, May 30, 2011 • 1:35 AM • 0 comments
hehehe..saye sayang kamu...!!!
kalo dnga je lagu2 kite,perpisahan ini,what da hell,kimia...
mesti rindu kamu...!!!!


dyll..!!!
hmm,dylla nih,die slalu ngn aku...
xcept kat klas,sbb kitorang tak same klas...
die pnye caring tahap ape pon aku tak tau la... 
kekadang aku rase cam serbe sala je ngn die sbb wat die risau pasal aku...
tp,aku suke je kene kan die..tp,die lagi bnyk kene kan aku la... 



ain..!!
ain lak slalu ngn aku time kat klas..
die baek...
tp,aku suke sakat die sbb die nih plik ckit...
kalo kat klas,tak tido mmg tak sah..
smpai kekadang aku yg kene tgk die kat depan mate aku sbb tanak bg die tido...
hmm,nih lak satu2  ye kawan yg paling spesel bg aku...
sbb......
die kawan angkat aku kat skola....
name die farah farhana...
dak2 dorm pggil die FAFAR.... 


hehe,farah comel...
die anak sulong,tp sbijik cam kanak2 tak ckup umo...
heheh,sori farah ei... :)

hmm,sbenanye ramai lagi....
tp,nnt2 aku smbung balik ei...
bnyk lagi bnde yg aku nak cter...~~~
daaaa...~ ^_^
















 


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!