cepat nye...~=='
Sunday, August 28, 2011 • 3:42 PM • 0 comments
hai..pejam celik,pejam celik,2 hari je lagi nak raye...
hmm,aku pon pelik asal la sume org cam excited gilerr nak raye nih...?
yeah,aku tau sume org tak sabar2 nak smbut lebaran..same goes wif me..
tp,since 2 taun lepas,aku tak feel sgt nak smbut raye...
sume nye t'cipta bile.................

***********************************************************************************

2 SEPTEMBER 2009

                 Time tuh dah seminggu puase..aku form2!ari tuh dari pagi aku moody..dah la ade exam KH time tuh..n time exam tuh,ckgu tak de kat kelas,n ttbe aku tnye kawan aku pasal kematian..aku tnye,penah ke pegi kubur,penah ke tgk org mndi mayat,penah ke sentuh mayat...hee!aku pon tak tau la nape aku nak tnye sgt soalan tuh kat dorang..
                 Malam nye pulak,after tarawikh yg tak berape nak lame sgt tuh,aku dengan semangat menuju ke kelas sebab nak kene hafal sejarah,esok Cikgu Zailiza nak soal..hadui,kalo tak habesla,kene bsanding ngn...............!tanakkkk!!= = ' hehe,act semangat sebab nak makan roti john ngn Opie!
                 Sedang aku menikmati setiap helaian buku teks sejarah,ade sorang insan datang mnemuiku di kelas..hadui,aku dah pelik dah nih..asal ttbe je akak nih nak jmpe aku lak...??then,aku pon mngangkat kaki ke arah akak tuh..blum sempat aku tnye pape,akak tuh dah cakap yg parents aku tgh tggu kat bawah,kate nye ade org meninggal..
                 Dush! = = '
                 Pelik nye,sape lak yg meninggal smpai aku kene balik lak nih..? [ otw nak g sickbay..]
                 Smpai kat sane..ttbe mak trus je peluk aku..then,mak cakap,mak dah takde ..
                 ...........????????mak...?dah takde...??ape sume nih...??tak pahammmmm!!!
                 Seroiusly,aku takde perasaan langsung,n aku trus je cakap kat mak aku yg aku nak g kelas,kemas buku..but the,time kat kelas,aku dah tak dapat nak tahan agi dah..aku nangis meraung kott time tuh...:'(
segan sbenaanye,tp prasaan aku hnye Allah yg tau..

                YaAllah,rupe nye aku dah kehilangan sorang insan yg slalu di samping aku since aku kecik agi..camne nih..?sape nak jage aku time aku demam..?sape nak urut aku kalo aku pening kepale..?YaAllah,kenape..?kenape..?kenape begitu cepat ko ambil org itu YaAllah..aku tak sempat nak mmbahagiakan insan itu waktu aku cuti......................

                 Hmm,mase otw nak balik umah mlm tuh,air mate aku non stop kuar..bukan aku yg pinta,tp mmg die nak kuar sgt..sbb aku still tak caye ape yg blaku skang nih..biar btul?
                 Apepon,still kene trime hakikat bhawe setiap yg hidup pasti akan mati juge..~
itulah janji Allah kepade stiap hmbaNya..

Yang pasti,smpai skang aku still terngiang2 suare nenek aku..sebab nenek aku sorang yg periang,rajin,caring...
kalo berleter,fuhh!bole pekak telinge nih..mak kate,aku ikut nenek aku,suke mmbebel..hesh!ade ke.. :p

but i know,life must go on..~~


 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!