shopping ngan AINAZ!!! :)
Friday, August 26, 2011 • 6:37 PM • 1 comments

MID VALLEY MEGAMALL


Hari nih sume dak Integomb balik raye!!!!
kitorang bleh kuar kul 11 pagi...hehe,best nye!!:D
then,tepat kul 11 pagi,sume dak yg blek naik bas dah mngadap muke pak guard nak anta kad outing..~~
mule2 kuar skola aku blek ngn ain,awa n nami..
tapi,awa n nami blek naik bas,so dorang benti kat Chow Kit..
aku n ain,trus jela naik bas nak ke Sogo..
sebab kitorang nak singgah Mid jap,b4 balik umah...
cadang nak beli kasut raye,ain lak nak beli barang die..



hadui,dah elok2 kuar skola awal,ingtkan dapat smpai Sogo awal,tp...
entah pakcik bas tuh anta kitorang kat tepi jalan mane entah...
grrr!geram btul..dah jadik satu keje lak nak kene jalan jauh tuk smpai kat Sogo..
nseb bek la semangat nak balik umah...

 smpai kat mid...
first,kitorang g carik kasut dlu..
round..round..round...
huh!takde lak yg bkenan...
then,cadang nak g carik barang ain dlu...
dah tuh tak jadik lak..
try la masuk Jusco,kat sane ade bnyk kasut...!!!:D
n sume nye branded kotttt..~~ = = "
aku try carik kasut yg aku suke + standard ngn bajet aku..
alhamdulillah,akhirnya JUMPE!
after that,baru la g solat n carik barang ain sume..
then,dah kul 3 ptg..
tak tau nak wat pe..
g la carik MPH..
 
 
ain nak beli novel..
aku pon tumpang la sekaki gi usha2 novel..
hmm,bnyk gile novel Ramli Awang Mursheed..
aku tak bape minat la..even dorang kate best giler... ):

aku tengok novel Hlovate je..
hmm,sume aku dah bace...
ade la gak t'tarik ngn satu novel nih,nak beli!!
tapi..tapi..tapi...
kene save money sebab td kan dah beli kasut...
kang mak mara pulak..~~ 
takpela,lain kali bole beli agi.. :)


jalan punye jalan,t'nmpk kedai nih...
wahhhh!!NAKKKK!!!!:D
tpi,bulan pose la..dah la kering btul tekak time  nih..:(
haha..nvm..ade hikmah nye..

hmm,ape pon,tengs ain!!sebab temankan kite jejalan ari nih...
so far,best kan...???:D
next time bole gi lagi...~
pasni ain belanje lak ei..?


* sahabat sejati ialah sahabat yg sentiase berada di samping kite saat susa dan senang...


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!