back to school! :)
Friday, November 11, 2011 • 3:35 PM • 0 comments
ok,this is the last post..~
tomorrow,i'll go back to Integomb..~
hmm,kalo bukan sebab ade kem ahad nih,tak de nye nak blek kott..:)
takde la,totally rindu gler kat skola!!
nih dah kire cam lame je kat umah..
sorryla,ari tuh saket mate.. :(

done!
esok blek skola,bnyk bnde nak kene selesaikan nih..
hadui,problem,problem..!
borang kem dak2 pengakap sume ade kat kite..
kompem cikgu ngamuk la nih sbb tak anta lagi borang tuh..~
plan nak blek pg2 sok,b4 prep abeh..
harap2 cikgu zul ade kat skola la..
tp,sempat ke??=="

ahad dah nak gerak pangkor island!!!
rase cam tak sabar la plak..
yela,bukan selalu dapat g kem jauh2 cam nih..
then,tak lame tuh dah school break..~
bile kire2 blek,tak bnyk mase aku ngn famly pn cuti kali nih..

* hw kompem2 la bnyk..
* bnyk tournament hoki lak bulan 12 nih..

kite sendiri pon tak sure nak 4low ke tak..
dah la jauh,kat Penang sane tuh..
Paksu lak nak kawen kat Perak..
hmm,serah jela pada takdir..~

hey,it's November!
takut la..~ 

anyway,tak sabar nak blek skola sok!!!
rindu gler kat korang!!

 
maaf,blek skola lmbt..~
tengs kat org yg gantikan kite tugas dorm!! 
nnt treat cadbury jela ei..~
fine,no more talks~
just leave this page..

* benarkah mata hati tidak pernah berdusta?
manakah lebih baik..?
org yg buta mata tetapi baik budi pekertinya atau org yg celik mata tetapi buta hati nya..?
fikirlah walaupun sejenak..~ :)


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!