bukan selalu~
Thursday, November 10, 2011 • 2:36 PM • 0 comments
hehe,saat kawan2 yang len sume ade kat skola,aku lak still tperuk kat umah nih..
ala,bukan selalu pon..
nih pon sebab nak anta akak balik ganu..
yela,pasni dah tak jumpe die dah.. :(

sorry kat faez,aku balik lmbt..
borang pengakap nadhirah n basyi ade kat aku..
sorry sesangat!!!
nnt pndai2 la aku handle ngn ckgu zul latib..~
keje mudah.. :D

tuk dak2 dorm,hehe..
kite bukan org last balik skola ei,ade org tuh lagi lmbt la..~~
*dedicated tuk dylla..~

act,agak boring kat umah nih,tak de keje nak wat..
dah la tak bawak blek buku pon..
*ceyh,bajet je..

hadui,nex week da nak kene anta buku teks,tp pract bio tak jmpe lagi...
harap2 la jmpe nnt..

anyway,spm candidates bape detik je lagi nak start exam dah..
hesh,kite lak yg rase seram sejuk..
sbb pasni kite lak calon spm..~ =="
dah tak leh men2 dah yan..
*kate nak blaja tinggi2 n kalahkan org tuh..~   

tau tak pe..
jap je dah nak abes skola dah..
patot suke ke tak??
suke sbb nak blaja idup baru,means ke alam yg baru..
tp,sedey gak nak tgglkan skola n kawan2 yg dah idup ngn kite 5 taun..
bnyk memori kat skola nih..~
kalo da kuar nnt nth ape la yg jadik ngn skola .. :(

papepon,ganbatte spm candidates!!!!!
tmasuk ABANG kite sekali .. :)



*sedarilah,hidup ini ibarat roda,kadang kala susah,kadang kala senang..
jadi,sebagai hambaNya,jgn pernah lupe untuk meminta padaNya saat susah atau senang..~
sekadar renungan.. :)
 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!