i'm back!! :D
Tuesday, November 8, 2011 • 3:54 PM • 0 comments
assalamualaikum!!
hai,dah lame sangat tak on blog nih..
sbenanye saje je,time tuh dah nak dekat diagnostik la,so kene la fokus..
* erk?fokus la sangat yan oi..
 
lagipon,kalo time exam mesti lame tak blek umah,so takde mase la nak update blog nih..
kang b'sawang la jadik nye..:p
dalam pada tuh,blog nih kite nak renovate sikit..
sbb dah banyak blaja bnde baru dari tuto LYSSA..
 anyway,trimass!! :)

and now,di sebabkan dah abeh diagnostik.kite pon kembali memeriahkan wall blog nih haaa..
kat umah tak wat ape pon..
kalo tak mngadap lappy nih,mesti novel jela..
*hai,sejak bile la ko da pandai novel2 nih..??

alahai,bukan novel jiwang2 pon..
hehe.. :p

okla,da malas nak meghoyan panjang lebar..
pasni,update blog bnyk2 ei..~~
truskan blogging!!!!

   
*sedarilah,tidak semua manusia dilahirkan sempurna..~ 

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!