them~ (part2)
Saturday, December 31, 2011 • 6:23 PM • 0 comments
Assalamualaikum..
okeh,skng kite sambung blek citer tdi..
ari nih..
31 DISEMBER 2011
so,kite nak citer ckit ape je yg kite wat dis year..~
Alhamdulillah..
tahun nih takde la jahat sgt kat skola..
tp over all,so far so good! :D

hmm,time awal tahun,busy nak sambut dak2 baru kat kelas+tanggungjawab yang tergalas di bahu untuk wat keceriaan kelas..
huuu,rase nye tiap tahun cam tuh kott..
then,dis year bnyk gak kem pengakap..~
kem naik pangkat yg cam hape..
time tuh,dah la kene jadik ketue kat kem tuh..
ari2 kene make sure dak2 nih bngun awal,solat bjemaah..
hadui.. =="
ingt kitorg nih komandor ke?
tp pling best time kem belie tuh!!
haha..:)
bebas merdeka dari kem komanden yg garang+buncit+tak ensem+suare yg kuat giler cam nak ckp ngn satu Putrajaya je..
* no wonder la jadik kem komanden!
huh,time tuh peserta pengakap mmg bsepah..
sakit mate aku,pndg kiri nmpk baju kelabu..
pndg kanan baju kelabu jujakk!
tapi tak gaye g kem pun,cam bercuti kat tengah putrajaya ade la..

citer nye cmni..
sape yg pakaian pengakap die tak lengkap,tak yah jadik urusetie kat sane..
cam kitorg la..:)
sbb kitorg sume tak bawak forescap..
terbaekk!
so kitorg bole wat ape je yg kitorg suke TAPI! wajib pakai skaf..
grrr..~ =="
ohh,pon bole laa..~

hee,sebenanye nak citer pasal dorg nih,tp dah sala topik lak..~


next page!



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!