toing.toing.
Monday, January 2, 2012 • 12:12 AM • 0 comments
Assalamualaikum..
sebenanye takde bnde pun nak citer ari nih..
cume rase nak post je..

ape nih =="
new year,tapi hari aku tak keruan je..

smlm aku tido dalam kul 2 pg kot..siyes lately tak rase cam nak on9 sangat pon even dah lame tak on9..ramai je yg pelik aku tak on9,tapi dorang bukan paham pun..tak kesah la '== yang penting aku tau ape yg aku wat..yeke?sebenanye nih la yang wat aku peningpening je ari nih..betul ke ape yg aku wat?aku harap keputusan mengejut aku nih tak menyinggung mane2 pihak..siyesly,mintak sorry sesangat!rase nye betul la kott,hopefully tak menyesal kemudian hari la yan ei..mmg sementare tggu 2012,aku dah pikir masak2 pasal bnde tuh..before aku wat keputusan,mmg aku tak citer kat sesape,so aku wat keputusan tuh sendiri je..yela,sumtimes kite kene buat keputusan sendiri,smpai bile nak ikut telunjuk org lain je..?umo pun dah meningkat dewase..i've try my best,but still,i can't do that..aku sendiri pun tak paham ngn diri aku sendiri..bile pikir balik,nape asek kite je yg kene jage perasaan org,walhal die dah banyk lukekan kite..suke hati korang la nak kate aku nih ape..yg penting aku tau ape yg aku wat ( cam dah jadik trademark an? ) selfish..kadang2 sifat tuh perlu ade dalam diri kite masing2..tapi,org pandang negatif kat org yg selfish..btul,kalo tak selfish,org pijakpijak kepale kite..dorg akan amek kesempatan atas kebaikan kite..sian jugakk org yg baik nih kan..?tapi,tula yg di namakan MANUSIA..:) org baik pun ramai yg bencidengkijeles whatsoever! nih lagi org yg jahat.fuhh,nth ape la jadik nye kan..so,better kite jadik baikdanjahat ikut maseandsituasi..tak salah kan?manusia,mmg suke mencari populariti atas kebijaksanaan org lain..hee,taksukegilerr org camni.. ;( aku citer nih bukan sbb nak mengumpatormengutuk,tapi cukuplah sekadar nasihat dari hati ke hati..sume nih aku simpulkan dr citer yg slalu org kongsikongsi ngn aku plus ape yg berlaku sekeliling aku..kadangkadang plik la tgk wargeemas kat sini,dorang kawan ngan sume orang tak kire tue mahupun mude,tapi bile sembangsembang petang,masingmasing saling mengate..haishh!rase kelakar je..then aku pun terpikir, " camnih ke aku bile dah tue nanti ei? " hee,merepek an?tuh la ape yang aku alami waktu cuti nih,maklumlah kat sini aku sorang je yang nak amik SPM tahun nih,so takde geng,kawan ngn budakbudak n atoknenek jela..aku bukan duk kat umah taman cam dak lain,dari aku lahir,8MAC1995@10.20PM,sampai la skang,2JANUARI2012@12.12AM,aku ngn familypengarangjantung aku tak penah pindah umah taman,sebab kitorang tak suke umah taman,cam tak rase the real life je..even aku duk tengah bandar nilai yang membangun nih,tp tmpt aku nih name die kampung,kampungmoden!:) tapi,sume nih tak menghalang kitorang tuk adapt kat luar,independent..jangan pndg rendah kat org yang duk kampung nih,sebab kat kampung aku pun ade kilang roti,ade kebun durianrambutanlangsatnanaspisangbetik,ade sungai,ade jeram,ade lembukambingayamikan..korang ade?haha.. :D hmm,aku bukan nak kate org bandar tak baik,just nak citer yg org kampung pun tak kurang hebaddd nye..~ okla,makin lame aku duk depan lappy nih makin merepek je..barang tak pcking hape pun lagi..huu,tak saba nak skola!but at the same time,tanak abeh skola..camne nak tempuh hidup lepas spm?..lesen motokete la..~err! tak sanggup..

" everything happen for a reason "

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!