still alive ~
Friday, April 13, 2012 • 7:00 PM • 0 comments
Assalamualaikum :)
alhamdulillah
at last, i'm home!
hmm, bile nak kene anta kad pb ari tuh, baru sedar
rupe nye dah lame tak pegang kad pb tuh
tgk tarikh last pb pun dah lame ke belakang

sebegitu DAHSYAT penangan bergelar SPM CANDIDATES ??

(-_-")
NO COMMENT

actually,there's many unforgetable incident,memories,and and and ..

FULLSTOP

talking bout JumperZ
so far so good but quit tired right ?
it's okay, nnt kite gak yg dpt hasil yg baik, insyaAllah ~
nih kite sume dapat pb pun cikgucikgu cam tak bagi je
tp mane bole
dah ramai kot yg HOMESICK

now sume dah semangat je nak wat preparation hari guru
anyway, keep it up !
nih la salah satu care kite nak unite ;)
IZZUAN, take it ease, we're always beside u !
maybe aku just bole cakap je, sbb bukan aku yg kat tempat ko
tapi percaye lah ko bole nye, kekadang ko je yg tak yakin
cikgucikgu sume letak harapan tinggi kat kite sume
tapi tuh bukan tletak atas bahu ko sorang je
sume JUMPERZ kene berusaha ngn ko
ko just kene lead kitorang
maybe aku just tau post kat blog
sbb even kite same kelas, tapi aku jarangjarang dpt ckp ngn ko
yela, ko pun bz ngn ragbi, nak handle batch lagi
takpetakpe, kite sume boleh hadapi nye! :D

*sebenar nye taktau nak post ape



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!