done with my kem pecutan 2012 :)
Monday, June 18, 2012 • 2:57 PM • 0 comments
Assalamualaikum :)

baiklahhhh, once again !
another story to be shared with you.
FYI, we, spm and pmr candidates have done with our KEM PECUTAN PRESTASI  2012.
hmm, as usual jela.
pagi2 bangun kene kosongkan asrama kul 7.15 pg.
kul 8 da start kelas until 10.
and then rehat,makan jela kat dm.
kelas continue kul 10.30 till 12.30.
lunch,dm again,nothing else ~
balek dorm,tido. bile dah azan,g solat.
3rd session kul 2.30 till 4.30 pm.
dah abeh asar, gi mainnn!!!! :)
tp tuh pun bukan ari2 trun main,ade hari nak kene basuh baju.
go on with last session, 8 until 10.30 pm..
at last, baru isyak berjemaah ..
nguuuuu..balik je dorm around 11, all collapsed.
* sumpah penat ! :|
mmg takde la yg stay up,sume tido awal je..
 come up with ketiadaan air kat asrama time last day lak tuh.
parahhhh, kene mandi kat blok akademik. ;|
lawak enn? tak pena dibuat org. tp kitorg dah biase dah. nih bukan first time kene.
so conclusion is kene pb!
and and and
the most memorable moment, we're planned to have a nice trip to shah alam seksyen 7.
stay at izni's house.
10 of us, kuar dr skola kul 2 ++ sbb dorggg lambat!
huh, stress btul la kalo gi ramai2 nih. tp tape,best! :)
naik tren ke shah alam, smpai sane around 5 ++.
jeng jeng jeng !
" asal ktm shah alam nih sunyi je?ape pun takde,teksi,bas sume mne?"
izni kate kene jalan sampai nmpk skola and kat situ ade bas.
erkk! rupe nye die pun tak penah blek shah alam naik ktm.
ok,tape2,bole settle la..
kitorg bersepuluh pn jalan2 kat tepi jalan and sampai jmpe pak guard ni.
hmm,muke aku jela yang kene tanye,muke tak segan en?
pakcik tuh kate kene jalan depan lagi ade bus stop.
at last,jumpe pun bus stop,trimass pakcik!
the problem now is : tak tau nak amek bas num bape tuk gi seksyen 7 ! :| 
sume bas yang berhenti kitorang tnye, last2 ade uncle cine kat situ nak gi seksyen 7 gak,
alhamdulillah. ade gang la ni! follow jela uncle tuh..
fuhhh! kene tukar2 bas 3 kali kott, nseb baik singgit je je tambang~ :)
bile dah semput berdiri dalam bas2 td, akhirnye smapai gak umah die..
cantikk umahh izni, terase cam dah besar je, duk ngn kawan2, parents die takde..

mlm nye plan nak gi i city,jalan kaki je..
teruje la gak,org tak penah gi sane la katekan..


 the entrance

i can see the colourfull lighting here and there :)
so nice, especially for those who love to see the lightning~



and the most best moment ever is :
we're playing the swing !! :)
takuttt ..!!




hmm,dorang saje je kenekan aku suh men nih,aku da la gayat ~

mlm tuh kitorg balik dr i city kul 1 pg, and sempat lak singgah kat kedai durian tepi jalan..
haishhh,tak pela,dorang sume kempunan~



sampai umah masak lagi maggi while watching movie marathon !!
tapi aku dah collapsed dulu, sumpah penat kaki..



esok nye kuar umah kul 12 cam tuh la
ingat nak naik tren, last2 ade bas rapid sampai cm
so better naik bas jela,senang skit pjalanan nnt


kat cm macam2 pulak dorang nak beli =="
tunggu jela dorang ni,bukan slalu nak kuar cam ni
dlam kul 4 ++ baru naik bas metro menuju ke integomb
around kul 5 ++ dekat kul 6 baru sampai dengan selamatnya~
so, everything run in good ways despite banyak keributan melande
these would be a good moment ever since we're in integomb!
bonjour frends ! :D

one thing kene slalu ingt yang tak sume bende yang kite nak dalam dunie nih kite akan dapat
selalu nye bende yang baik tu la kite tak dapat sekarang sbb Allah nak bagi yang lebih baik kat kite 
dalam kehidupan akan datang :)

by: miss imperfect ")

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!