sticky note !
Saturday, September 29, 2012 • 3:01 PM • 0 comments
Assalamualaikum 

wahai blogger sekalian
setelah sekian lame blog ini tak di update,jangan ingat penulisnya dah hilang di makan usia
ini sebab penulis blog ni tengah berjuang menempuh segale resistor yang ade untuk future yang brighter,yakni SPM ! :) 
insyaAllah,jika diizinkanNya,after perjuangan tamat,si penulis akan kembali memeriahkan screen blogger..
aminn~

too many stories to be shared,tapi tak larat la nak citer sume..
just nak citer yang mmberi pengajaran jela ei..

ari tuh aku sedikit tensi + penat + ape ntah..
sume org aku ignore dan ignore dan terus ignore :(
jahat nye aku (!)
tapi,tu lah aku..hehe :p
 dan malam tuh aku tido awal
malam ahad,takde prep,blek dorm kul 10 dan terus tido
sok nye bangun qiam kul 4.30 am :)
then,that day ade test physics paper3
so far so good,sbb baru je blaja time kelas ngn ckgu shahril :D
alhamdulillah ~

bile aku blek dorm,rupe ade sticky note sticked on my loker

that's from ' someone ' ~
a sentence that made me smile
 ' stay in His path, he know the best for you '

thanks juniorita .. :)

by : miss imperfect :)



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!