cikgu.sementare. :)
Saturday, December 22, 2012 • 11:54 PM • 0 comments
Assalamualaikum

harini kalau mengikut takwim masihi,22 disember 2012
sebenarnye takde pape pun dengan tarikh ni
tp pasal semalam,21 disember 2012
mungkin semua orang sedia maklum pasal ni
khabar angin yang mengatakan hari pengakhiran bakal berlaku
Astaghfirullah
aku pun terkejut dengar ayah aku cerita yang tsunami bakal berlaku kat Sri Lanka
orang putih,hm..putih mane pun aku tak tau
dorg dah cipta belon besar yang boleh selamatkan orang ramai
YaAllah,sesungguhnya Allah Maha Kuasa
Alhamdulillah,sampai saat ni,kite semua masih bernyawa
tengok!Allah nak bagi pluang kepada sesiapa yang masih belum bertaubat untuk bertaubat la tuh
kan bonus tuh! :)

kembali ke pangkal jalan
sebenarnye bukan ni tajuk kite hari ni
tgk tajuk entry ni

CIKGU.SEMENTARE

fyi,i've start the work..to be a teacher..
i mean,primary school's teacher
to be honest
it's not such an easy work tht u can simply take ease on it
believe me,kalau rase diri tu takde kesabaran yang tinggi
jangan berangan nak join bidang ni
seriously,akan jadi gilerrrrr!!


so bloggies
dont expect things that u never experienced on it to be as good as u think
to feel it,face it!

seronok mmg seronok
tp conclusion that can be make based on my experienced

" mak,yan tanak la jadik cikgu tadika"

hmm,paham paham jela ei ;)

by: miss A :)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!