i remember..
Saturday, December 15, 2012 • 12:21 AM • 0 comments
Assalamualaikum :)
hey,rase cam da lame je tak gatalgatal tgn kat blog
almaklum lah,SPM baru je abeh last week..
 haish,baru a week tp rase cam da setahun duk umah tanam jagung yg tak tumbuhtumbuh =="
* jagung la sangat

actually,i'm just remember them..


JUMPERZ <3
such an awesome batch i ever met

here i learn the meaning of life
i could remember FIQ nyanyi lagu Distance by Christina Perri dalam toilet

camne bersepahnye kelas kite sume time dah start jadual anjal
masyaAllah,mega giga tera dahsyatnyeee!!



time last preparation nak exam, ade yg stress



but they always happy in all condition
pantang nmpk camera,tepat je kepale cari focus lens


paling seronok tgk sume org study cam nak giler,struggle habishabisan
focus focus focus !!


haha,kantoi! patotlah kusyukk bona..tgh bertasbih rupo ei..



bile lagi nak rase saat saat outing yg paling mencabar ngn kawankawan
seriously rinduuu! :(




and I keep waiting and waiting until these day come again
if and only if it could be true

camne rase penat time handle sports day
sampai nangis,touching
even a simple matter can be as big as DINO :D


masuk pertandingan memasak la,tp tak menang pn,semangat je membare cam kale baju MD..


pasni dah tak rase la nak masuk merentas desa UIA yg tinggi melangit smpai semput semput nak lari naik bukit,
lain la BASYA, semut semut die pun,energetic betul


tapi, yg nih paling sedih
kawad kaki yg 4 tahun aku join,mmg best even kene dere ngn peng'handle' kawad nih,but thats what we call memories and experienced :)


classmates <3

SYIBOR and ROY yg slalu memeriahkan ruang lingkup kelas tuh


nina and syakir yg hotttt! 8)


and dah takde org yg aku nak sakat hari hari
BUDAK TAK MATANG!!


deskmate aku dulu punye la takut kucing, tapi tgk ni, skang die yang paling tak boleh lekang ngn kucing JUMPERZ


kite penah jadik doktor pakar bedah tikus sementare..
haha, at least rase gak pkai suit doktor tuh



time kat kelas kalo ngntuk je kite mesti wat bnde bnde plik en?
especially time BM,kelas yg paling dinanti setiap hari
relax sikit :)
sbb tula sempat snap snap gmba


jangan ingat aku lupe dak dorm aku yg hepi ceria meriah ni
alhamdulillah,sempat gak kitorang wat jamuan dorm ngn mentor,Ust Ema



this is Nad, my dormmate
ready for Raye Haji Prayer :)


hmm,the most unforgetable moment,time usrah pagi
mane dapat kat tmpat lain



naqibah's <3

last but not least..



kucing yg comel ni
ni kucing first yg aku pegang after 8 years sbb trauma nak pegang
time kecik kecik dulu aku suke kucing,tp die bg kenangan pahit kat aku
tu yg tak berani pegang

aku try pegang die sbb org kate kau suke kucing,
and aku pena nmpk kau bg die susu low fat

Ya Allah,kalau diberi peluang aku tuk pilih ape yg aku nak di dunia ni
aku akan pilih..
MASA LALU

*but i know that past time cannot be twice :(

by: miss A :)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!