not.yet
Tuesday, December 18, 2012 • 4:35 PM • 0 comments
Assalamualaikum :)

today,the most tiring day
i manage to do all the chores as i'm just the only one anak dara encik ramli in this house
" hmm,sokay yan,you can do it!fighting fighting! :) "
aku bermonolog sendiri

actually,dari start cuti ari tuh
mmg dah dapat agak dah,pasni mesti jadik ' bibik ' free of charge punye la!
never mind yan,be nice with your new job,i guess =="

till now
i didn't get any place to be work
not yet
and
not yet




bukan takde keje kosong,bnyk je
dan bukanlah aku ni type yg suke memilih
tapi kalo bole everyone nak yg the best tuk diri sendiri
jangan kan kate keje
lesen pun tak amek lagi ni
hmmm :(
insyaAllah hujung bulan ni kott
doakan yan ei! :)

back to pasal keje tadi
still confuse whether nak keje kat tadika tuh ke tak nak
alahai yan,bole ke ko handle budak budak kecik yang ramai
bole migrain ko nnt!

bukan tanak,takut tak berjaya menjadik cikgu mithali :(
ahha!

terfikir plak nak keje kat popular
nak survey tak sempat sempat
yela,den nih bukan reti pun nak bawak motor ke sane ke mari
fuhh! sumpah aku tak pernah bawak,senang ke bawak motor???
abang jiji kate kalo keje kat popular sape nak anta?
next year die dah strt upper 6
Allah,plak dah
camne nih?cam takde rezeki je..
pape pun,kite tengok jela taun depan ei
keje ape yg aku dapat nnt
aku terima je
kalo tuh dah rezeki aku :)


by: miss A :)

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!