twitter twitty~
Sunday, January 20, 2013 • 4:29 PM • 0 comments
bismillah..

post yg nih tak hape sangat..saje je nak citer yang aku baru je join twitter semalam..

dulu dulu penah join,tapi tak bersentuh..ape pun tak ingat..email?password?sume nye..
tp since smlm,twitter dpt respon yg ok..jumperz pun makin aktif kat sane..

bile on fb,hambar.. * kau yang kate,bukan aku.. :p
kau kate aku noob?cess! * sedikitterase..

tak kesah la..ape yg best pun aku tak tahu la..maybe lebih dekat ngn artis, * er,perlukah?
rase rapat ngn orang yg berilmu..yes!teme betul..teme tweet cenggini smlm.. * kene bnyk blaja berckp dgn org yg lebih dewase..pemikiran lain2..
btul la tuh..~ ;)

satu yg aku tak bape suke kat situ..takde privacy..org nak kutuk hina ngumpat sume kite boleh bace..haishhh,mmg manusia ni macam macam la..

so rakan rakan plkn ku,ayuh la same same memeriahkan wall twitter pulak..fb dorg dah sunyi..

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)Change it
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p
[Change with your own words]

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!